Vés al contingut

L'Agència d’Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques (AATRM) ha obert un Call for topics per tal que la comunitat científica de Catalunya proposi els temes de la Convocatòria de recerca clínica i serveis sanitaris 2010.

Aquesta convocatòria, de caràcter biennal, subvenciona treballs que puguin ser útils en el procés de presa de decisions dins el sistema sanitari i, també, que contribueixin a resoldre incerteses plantejades pels professionals sanitaris en la seva pràctica diària.

Els temes que es proposin han de tenir en compte les necessitats identificades en el Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació, el Pla de Salut de Catalunya a l'Horitzó 2010 i els Plans directors del Departament de Salut i del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

L’AATRM, que du a terme la coordinació, gestió i avaluació de la Convocatòria, té previst anunciar les bases de la convocatòria abans de l'estiu.

El 2008, de 20 temes convocats, es van presentar un total de 121 projectes, dels que només 14 van rebre  subvenció. El projecte que va rebre la màxima subvenció, de 145.800 euros, va ser sobre Determinants genètics de la toxicitat per quimioteràpia en càncer colorectal: estudi exhaustiu del genoma, presentat per l'investigador Víctor Moreno de l'Institut Català d'Oncologia (ICO).

Com en l'anterior edició, els temes s'han de proposar via on-line:

Formulari per enviar propostes de temes (Data límit: 15/3/2010)

Per a consultes contactar amb:
recerca_aatrm@aatrm.catsalut.net

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.