Vés al contingut

REDACCIÓ

El Centre d'Investigació Cardiovascular (CSIC-ICCC) de Barcelona,  organitza la segona edició del concurs CardioCOMIC, obert al públic en general a nivell internacional. Aquesta iniciativa, coordinada per l'investigador José Martínez-González, vol facilitar el contacte de la població amb la recerca de les malalties cardiovasculars, i posar de manifest el seu impacte social, la seva incidència en la vida quotidiana i la importància de la seva prevenció.

Tal i com s'indica a les bases de participació del concurs, els participants han de fer constar a les vinyetes elements i conceptes relacionats amb el sistema circulatori i les malalties cardiovasculars, tractant-ho de manera que transmetin la rellevància d'aquestes patologies i la importància de continuar investigant. El període d'inscripció finalitza el 29 d'abril de 2011.

Les obres seleccionades es publicaran en un volum conjunt imprès i digital. Els premis per categoria són:

  • Categoria sènior 750 euros 
  • Categoria júnior 500 euros
  • Categoria juvenil 250 euros

El concurs està finançat per Prous Institute for Biomedical Research, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el Ministeri de Ciència i Innovació.

Bases

Inscripció

Obres guanyadores de l'edició anterior: www.flickr.com/cardiocomic

Consultes: rtoran@csic-iccc.org

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.