Vés al contingut

REDACCIÓ

Genoma España organitza un fòrum, el dia 14 de desembre a Madrid, on es presentaran 15 projectes empresarials de diferents regions de l'Estat espanyol a inversors que vulguin conèixer oportunitats de negoci del sector biotecnològic. Alguns d'aquests projectes són en forma de plans de negoci i altres com a empreses ja constituïdes.

De Catalunya, cinc empreses viatjaran a Madrid per captar nous inversors:

  • Regenear: dedicada al desenvolupament i comercialització de biokits per a la regeneració d'estructures tridimensionals de cartílag a partir de cèl·lules del propi pacient. Recentment ha guanyat el quart Premi BioEmprenedorXXI promogut per Barcelona Activa, Biocat, la Cambra de Comerç de Barcelona, “la Caixa" i Genoma España.
  • Endoasic: primera finalista del Premi BioEmprenedorXXI, que té com a activitat el disseny i comercialització de nous dispositius i xips semiconductors per alimentar el sector de les càpsules endoscòpiques, concretament per a screening i diagnòstic clínic de càncer gastrointestinal.
  • Minoryx Therapeutics: segona finalista del Premi BioEmprenedorXXI, i centrada en el descobriment de fàrmacs principalment per a malalties rares pediàtriques com són les malalties metabòliques d'origen genètic i les malalties musculars.
  • aScidea Computational Biology Solutions: les seves línies de negoci són anàlisi computacional automatitzat de dades, desenvolupament de solucions biocomputacionals segons la demanda del client, formació i consultoria.
  • Advancell: reconeguda biotec catalana especialitzada en el desenvolupament de fàrmacs candidats amb alt potencial de comercialització. L'empresa genera els candidats identificant noves aplicacions de fàrmacs coneguts (reposició) i/o gràcies a la seva innovadora tecnologia de nanosistemes de lliurament (reformulació). Advancell té previst crear una spin out per al desenvolupament de la unitat de negoci de nanosistemes. En aquest procés ofereixen als inversors l'oportunitat de participar en el finançament de dues a tres oportunitats preclíniques fins a una fase clínica pilot.

Durant la jornada, també s'atorgaran els ajuts als millors plans d'empresa de les edicions dels programes de creació d'empreses autonòmics BioEmprenedorXXI (Catalunya), Bioances 2011 (Galícia), Madrid Bioemprende 2011 i Andalusia Bioemprende 2011. Aquests plans d'empresa estan inclosos en els projectes que faran la seva presentació durant el fòrum. El lliurament dels ajuts anirà a càrrec de Rafael Camacho, director general de Genoma España; Joachim Greuel, director acadèmic del Master in Biotechnology Management; Pau Villalba, gerència tècnica d'Ances; Carlos Lurigados, director de Projectes de l'Àrea d'Innovació de Biocat, i Mª José Martínez, directora d'Innovació i Sostenibilitat de l'agència Idea.

El fòrum està obert a inversors, emprenedors i executius del sector biotecnològic.

Programa

Confirmació d'assistència: Genoma España (Noelia Romero) • Tel +34 91 449 12 50 • nromero@gen-es.org

Dia: 14 de desembre de 2011
Hora: de 9 h a 15 h
Lloc: Instituto de Empresa • C / Maria de Molina, 6, 1r • Madrid

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.