Vés al contingut

Ahir es va impartir la primera sessió del programa formatiu Biocàpsules impulsat per Biocat, al Palau Colet de Barcelona, dedicada a la negociació per a directius de la biotecnologia.

El format d’un sol dia de treball, amb professors de dilatada experiència en cadascuna de les àrees i un grup reduït per treure’n el rendiment òptim, va funcionar satisfactòriament. Els participants van treballar durant vuit hores en estreta col·laboració i interacció entre ells i el professor Juan Malaret, autor del llibre Negociación Estratégica para Directivos de Empresa.

Partint del coneixement i l’ús del sentit comú, Juan Malaret va explicar als assistents infinitat d’exemples pràctics de com s’ha de negociar amb èxit i va proposar casos reals que van servir per identificar l’estil negociador dels assistents i posar-lo a prova davant dels altres. Cal esmentar l’encert d’incloure entre aquests casos pràctics, la recent negociació d’una de les principals empreses del sector a Catalunya.

Sens dubte, la cirereta de la sessió d’ahir va ser la proposta de Juan Malaret de fer un coaching personalitzat a tots els assistents, d’aquí uns mesos, de cara a millorar i desenvolupar la pròpia tècnica negociadora.

La propera sessió Desenvolupament de negoci es farà el dimarts 28 d’abril, també, al Palau Colet. L’impartiran Sergi Trilla i Jaume Rodó, president i director general de Trifermed Group, respectivament, que compartiran amb els assistents la seva visió de com dirigir els esforços cap a projectes comercialitzables i incrementar les oportunitats de negoci i la competitivitat de l’empresa. Trifermed Group té filials a Mèxic i Israel i, recentment, ha fet pública la seva implantació a Canadà.

Fins a finals de maig es faran la resta de sessions:

La diferència de les Biocàpsules respecte altres programes formatius es que estan pensades específicament per al sector biotecnològic: directors generals, consellers delegats, investigadors amb càrrecs intermedis, directius de perfil tècnic i científic i professionals responsables d’àrees o projectes que volen augmentar la seva competitivitat i la de la seva empresa.

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.