Vés al contingut

Donada la situació excepcional que viu actualment el país per la Covid-19 (malaltia causada pel nou coronavirus), des de Biocat us informem que hem pres les següents mesures:

Estreta col·laboració amb els agents de Salut

En el marc de la seva missió de maximitzar l'impacte econòmic i social de la innovació en salut de la BioRegió de Catalunya, Biocat s’ha posat al servei i treballa en estreta col·laboració amb el Departament de Salut, els hospitals i els centres de recerca catalans i internacionals per tal d’identificar iniciatives i/o solucions mèdiques que contribueixin a combatre la Covid-19.

Activitats posposades

La majoria de programes i totes les activitats públiques organitzades per Biocat per a les properes setmanes queden ajornades fins a nova data. Rebreu informació específica de cadascuna quan es puguin reprogramar. Si no ho esteu, us aconsellem que us subscriviu a la llista de correu de Biocat per rebre les notificacions periòdiques i que estigueu atents a les nostres actualitzacions a Twitter i LinkedIn.

Transformació de d·HEALTH Barcelona en resposta a l’emergència actual

Els participants de Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona), el programa de biodisseny de Biocat que identifica necessitats clíniques no cobertes als hospitals top catalans per convertir-les en tecnologies mèdiques innovadores, canvia el seu estat natural per adaptar-lo a la situació d’emèrgencia sanitària actual. Estem treballant per traslladar la immersió clínica a modus virtual, en estreta col·laboració amb metges i pacients que estan en contacte directe amb el coronavirus, de manera que les possibles solucions mèdiques que puguin sorgir estiguin directament enfocades a la lluita contra la Covid-19. Properament anunciarem més detalls.

Teletreball i contacte

Tot l’equip de Biocat continua desenvolupant la seva activitat mitjançant el teletreball. Si necessiteu contactar-nos, us aconsellem utilitzar el correu electrònic: podeu consultar les nostres adreces al web de Biocat.  Si teniu consultes generals podeu adreçar-vos a info@biocat.cat.

Us agraïm per endavant la vostra paciència, la vostra solidaritat i sobretot la vostra responsabilitat per a que entre tots puguem superar aquesta situació excepcional de la millor manera possible.

 

 
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.