Vés al contingutcenit.gifS'ha fet pública la nova convocatòria d'ajuts del Programa CENIT. CENIT (Consorcios Estratégicos Nacionales en Investigación Técnica) és un programa nacional del MITYC (Ministeri d'Indústria, Tecnologia i Comerç) adreçat a finançar projectes integrats d'investigació industrial de caràcter estratègic, de gran dimensió i ampli abast científico-tècnic.Aquests projectes han d'estar orientants a una recerca aplicada de caràcter estratègic en àrees tecnològiques de futur i tenir per objectiu la generació de nous coneixements que puguin resultar d'utilitat per a la creació de nous productes, processos o serveis o per a la integració de tecnologies d'interès estratègic, contribuïnt a un millor posicionament tecnològic sectorial. Es valorarà positivament la creació de consorcis i el caràcter multisectorial i multidisciplicar dels projectes.


- Beneficiaris: agrupacions de persones jurídiques públiques o privades (o AIE's) constituïdes com a mínim per 2 grans empreses, 2 pime's i 2 institucions o organismes de recerca (participació mínima del 25% del projecte en modalitat de subcontractació)
- Àrees prioritàries (entre d'altres): Biomedicina i Ciències de la Salut (incloent-hi Biotecnologia); Tecnologies Alimentàries; Medi Ambient, Desenvolupament sostenible i energies renovables; nous materials i nanotecnologia...
- Tipus de projectes i ajuts: han de ser projectes de llarga durada (mínim 4 anys) amb pressupost anual mig de entre 5 i 10 milions d'€. Els ajuts seran de fins a un 50% del pressupost subvencionable.Formalització i presentació de sol.licituds: consulteu les bases de la convocatòria al web del CDTI. El termini de presentació és de l'1 al 29 de febrer del 2008.
Biocat es posa a disposició de totes les empreses i/o institucions de recerca que tingueu interès en participar-hi facilitant-vos la identificació i el contacte amb diferents agents amb interessos potencials comuns que puguin esdevenir socis per a la creació de consorcis. Alhora Biocat donarà suport a l'elaboració de les propostes a presentar a la convocatòria.
Contacteu amb Dep. Innovació Biocat - Laia Arnal larnal@biocat.cat Telf 93 310 33 30

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.