Vés al contingut

REDACCIÓ

La Fundació La Marató de TV3 ha obert una convocatòria de propostes de malalties per a les edicions 2012 i 2013 d'aquest programa que té com a objectiu principal recaptar fons per a la recerca. Fins al 17 de juny, poden presentar propostes les associacions de pacients i de familiars de malalts, entitats de recerca, societats científiques i de professionals de l’àmbit de la salut que estiguin inscrites en el Registre d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Les sol·licituds seran avaluades per la Comissió Assessora Científica de la Fundació i elevades al Patronat, que serà qui decidirà, finalment, les malalties que centraran les properes edicions. La resolució de la convocatòria es farà pública a través del web: www.tv3.cat/marato.

És la quarta vegada que la Fundació obre aquesta convocatòria a la societat civil. Les propostes recollides en les anteriors crides van contribuir a determinar els temes de les edicions de La Marató celebrades des de l’any 2006. La Marató de TV3 va tancar l’edició 2010 amb 8.735.103 euros, la xifra més alta de la seva història, i enguany estarà dedicada a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits.

Formulari de presentació de propostes

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.