Vés al contingut

La setmana del 17 al 21 de maig se celebrarà la ‘European Health Tech Innovation Week’, el congrés d’innovació en tecnologia sanitària més gran d’Europa impulsat per GIANT Health. 

La trobada es realitzarà en format híbrid (presencial i virtual) i tindrà lloc en 5 ciutats europees, cada dia en una de diferent: Barcelona, Berlin, Liverpool, París i Estocolm, totes elles considerades les principals regions d'innovació en salut d'Europa. 

El 21 de maig serà el torn de Barcelona i Biocat, juntament amb l’Ajuntament de Barcelona i ACCIÓ, posaran en valor les capacitats de l’ecosistema de ciències de la vida i salut a Catalunya i, en particular, dels subsector healthtech. El programa comptarà amb la participació de Jordi Naval, director general de Biocat, qui farà un repàs del actius de la BioRegió, i de Montserrat Daban, directora científica i de Relacions Internacionals de Biocat, qui participarà a la taula rodona "Barcelona-Catalonia: A top ecosystem for health tech scale-ups in Europe”.

Durant la jornada a la capital catalana també s’organitzaran els següents esdeveniments:

  • Sesions one-to-one entre les empreses i inversors posteriors al pitching
  • Debats sobre intel·ligència artificial, tecnologia immersiva, transformació digital i telesalut
  • The Giants of Healthcare: entrega de premis internacionals
  • Inbound Trade Mission per ajudar a empreses internacionals a entrar en contacte amb el sistema de salut espanyol, en general i català, en concret.
  • Pitching a inversors, per a startups i per a pimes 
  • Sessió sobre salut global, COVID-19 i salut pública a Barcelona.

Descomptes per a professionals de la BioRegió

Aquesta conferència facilita el posicionament de Barcelona i les seves startups entre la xarxa de professionals i inversors internacionals en digital health, per tant,  esdevé una excel·lent oportunitat pels emprenedors de la BioRegió. 

Per aquest motiu, Biocat, encoratja a participar a la comunitat i ofereix un descompte en el preu de qualsevol de les entrades del 25%, tant en entrades VIP com estàndard, utilitzant el codi BIOCAT25 durant el procés de registre.

T’interessa? No et perdis l’oportunitat d’assistir a una de les cites més importants en tecnologia i innovació d’Europa i beneficia’t d’aquest descompte! 

Més informació sobre la European Health Tech Innovation Week

> Registre 

Programa Barcelona

Programa general Innovation Week

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.