Vés al contingut

L’augment de la competitivitat de l’economia catalana és un propòsit compartit tant per les institucions del país com pels sectors socials. També hi ha un ampli acord al voltant de la idea que millorar la productivitat, i per tant la competitivitat, que afavoreix al benestar de la ciutadania. I tot això passa per la superació dels dèficits estructurals i el respecte a l’equilibri territorial i ambiental.

Mesos després de la signatura del Pacte Nacional per a les Infraestructures, i en el marc de l’exposició Xarxes: un viatge per les infraestructures de Catalunya, la Generalitat organitza un cicle de col·loquis amb experts i representants de les institucions vinculades a aquest àmbit per tal d’abordar obertament els principals debats al voltant d’aquesta qüestió estratègica per al present i el futur del país. Tots els debats estan moderats pel periodista Eugeni Madueño.

El proper dia 22 d’abril es farà el col·loqui Després de les fàbriques, el coneixement, que comptarà amb la intervenció de Kim Faura, director general de Telefónica a Catalunya; Andreu Mas-Colell, secretari general de l’European Research Council i president de la Barcelona Graduate School of Economics i Montserrat Vendrell, directora general de Biocat.

Programa

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a marta.teruel@manners.es o bé trucar al telèfon 93 319 63 23. Places limitades.

Data: cada dijous des del 18 de març fins el 20 de maig de 2010
Lloc: Palau Robert • Sala Cotxeres • Pg. de Gràcia, 107 • Barcelona

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.