Vés al contingut

El dispositiu mèdic Lit-Control pH Meter de Devicare, que està adreçat a pacients crònics amb problemes de litiasi renal, ha rebut el certificat CE expedit pel British Standards Institution del Regne Unit per poder comercialitzar el producte a Europa.

La marca CE, que tindrà validesa durant 5 anys, garanteix la conformitat del producte amb les directrius comunitàries sobre seguretat, qualitat i rendiment en dispositius sanitaris per diagnòstic in vitro i a partir d’ara el dispositiu es podrà distribuir en més de 20 països de l’Espai Econòmic Europeu.

El CEO de Devicare, Rosendo Garganta, considera que amb l’obtenció d’aquest certificat, l’empresa ha assolit totes les fites previstes pel 2015 sobre qualitat i assumptes reglamentaris. “I s’uneix a la certificació en entorn ISO de Devicare”, comenta Garganta.

Lit-Control pH Meter forma part d’una cartera de productes que l’empresa ha desenvolupat per prevenir la litiasi renal, una malaltia metabòlica que es caracteritza per la formació de pedres al ronyó o en vies urinàries i que desencadena episodis de dolor intens coneguts com a “còlics nefrítics”. El dispositiu que ha obtingut el certificat CE està pensat específicament per controlar el risc de litogènia del pacient per mesurament del seu pH urinari.

 

Notícia relacionada:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.