Vés al contingut

Devicare, empresa especialitzada en la gestió remota de pacients crònics i en el desenvolupament de dispositius mèdics, ha anunciat el tancament del primer tram d’una ronda llavor valorada en 850.000 euros i liderada per Emesa Corporación Empresarial, societat d’inversió d’Emilio Cuatrecasas, que controlarà un 5% de l’empresa.

En concret, amb aquesta ronda, Devicare finançarà el llançament al mercat espanyol de dos dels seus primers productes Lit-Control i Tao-Control. El primer és un innovador mètode de prevenció de formació de càlculs renals amb un dispositiu que permet al pacient medir el seu pH urinari, així com tres complements alimentaris que li permeten modificar aquest pH i inihibir la cristal·lització de càlculs. L’altre producte, el Tao-Control, és un innovador mètode d’autocontrol tutelat per als pacients amb tractaments anticoagulants orals (TAO) com Sintrom® o Aldocumar®.

Aquesta ronda ens permetrà validar el nostre model en el mercat nacional en els propers 12 mesos, moment a partir del qual esperem atreure socis estratègics importants que ens ajudin a accelerar i a escalar el model a nivell internacional” explica Rosenda Garganta, fundador de Devicare. La companyia medtech, que va ser creada el 2012 i amb seu al Parc de Recerca Biomèdica de la UAB, va facturar 215.000 euros el 2015 i preveu assolir els 500.000 aquest any. Així doncs, l'empresa ja està negociant per incorporar al seu capital companyies farmacèutiques, de dispositius mèdics i telecomunicacions i posicionar-se en els propers cinc anys com una empresa referent en gestió remota de pacients crònics.

“Devicare ha sigut capaç d’innovar en tecnologia i model de negoci en un sector tan regulat com el sanitari en menys de 3 anys, i ha aconseguit fites rellevants”, comenta Jordi Largo d'Emesa Corporación Empresarial. Aquesta inversió és la primera que Emesa fa al mercat assistencial, i va en línia amb la seva estratègia d’apostar per companyies que aportin valor a la societat.

 

Entrevista relacionada:

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.