Vés al contingut

Biocat inicia aquest mes de juny la selecció d’alumnes per a Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona), el seu programa de postgrau per a desenvolupar innovadors i emprenedors en el sector salut. Seguint la metodologia del biodisseny creada a Stanford, els alumnes de d·HEALTH Barcelona experimenten un cicle complet d'innovació, des de la identificació de la idea de negoci fins al disseny i prototipat d'una solució viable i la investigació de finançament.

Ara, per tal de donar a conèixer la metodologia del biodisseny i el programa Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona), Biocat organitza dos workshops gratuïts que permetran fer un tast d’aquesta metodologia i experimentar un cicle d’innovació complet en una tarda. En aquests tallers, els participants treballaran en equips de 3 a 6 persones, identificaran una necessitat clínica no satisfeta, crearan la solució, des de la seva conceptualització fins a la creació de prototips, i desenvoluparan el model comercial per portar aquest producte al mercat.

 El primer d’aquests workshops tindrà lloc el dijous 31 de maig de 17:00 a 19:00 hores a Bizbarcelona, l’esdeveniment de networking d'emprenedoria, pimes i inversors que se celebra anualment a Barcelona. En el marc d’aquesta fira, Biocat organitza el workshop Experimentar el cicle de la innovació en el sector de la salut, d’accés gratuït previ registre.

El segon workshop tindrà lloc el divendres 8 de juny de 16:00h a 19:00h a Barcelona Tech City en el marc de la Barcelona Design Week (BDW), la cita ineludible sobre disseny, creativitat i innovació a Barcelona. Biocat participarà per primer cop en aquest esdeveniment, una de les Design Weeks més importants del calendari internacional, amb l’activitat Biodesign Workshop, d’accés gratuït previ registre.

 

90% d’ex alumnes treballant al sector

Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona) forma economistes, enginyers, dissenyadors i científics com a futurs innovadors del sector salut. El 90% dels alumnes que han passat pel programa troba feina en llocs de innovació en hospitals, empreses farmacèutiques i de tecnologies mèdiques, centres de recerca, consultores i altres serveis professionals, i el 48% treballa actualment en un projecte propi, molts d’ells sorgits d’idees identificades durant la immersió clínica del programa.

Els estudiants de Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona) experimenten un cicle complet d'innovació al llarg de 9 mesos de formació. En equips multidisciplinaris, viuen dos mesos d'immersió en un gran hospital de Barcelona -Hospital Clínic, Sant Joan de Déu, Vall d'Hebron o Institut Guttmann- per detectar necessitats susceptibles d'esdevenir un nou producte o servei. Durant el programa, els alumnes treballen en el disseny, prototipat i recerca de finançament per a la solució desenvolupada. Mentrestant, adquireixen coneixements en medicina, desenvolupament de negoci i habilitats en àrees com design thinking o lideratge creatiu, amb més de 70 experts internacionals procedents de Boston o Stanford, entre d'altres.

Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona) iniciarà aquest mes de juny el procés d’admissió d’alumnes per a la seva sisena edició, que arrencarà al gener de 2019.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.