Vés al contingut

Els dies 27 i 28 d’abril, Madrid acull per primera vegada el IX Congrés Anual de Business Angels i inversors de capital llavor. Organitzat per la Fundació Espanyola de Business Angels ESBAN i l’Associació Europea de Business Angels EBAN, aquest congrés suposa un dels esdeveniments anuals europeus més importants en el marc de la inversió informal.

Més de 300 experts de trenta països diferents i 35 ponents de reconegut prestigi internacional es reuniran durant dos dies per intercanviar les millors pràctiques en relació al finançament de noves empreses i al progrés de la contribució dels Business Angels en el desenvolupament de l’economia europea.

Aquest congrés és una bona oportunitat per als assistents de conèixer d’ a prop experiències d’inversió i casos concrets d’emprenedors que han crescut a través d’aquest sistema de finançament. També es plantejaran fórmules per trobar solucions que enforteixin, en aquests moments d’incertesa econòmica, els agents del sector.

Tenint en compte el pes que està assolint la biotecnologia i la biomedicina en l’economia de molts països, enguany s’introdueix en el programa de conferències una xerrada sobre el mercat inversor en aquest sector, How the early stage investment market sources and funds successful biotechnology companies, que anirà a càrrec de Joan Perelló de SANIFIT Company; Alan Barrell del Cambridge Angels i X. Roche de Venture Fund. Altres temes que s’abordaran són:


  • L’evolució del capital llavor europeu

  • Eines necessàries per ser director d’un fons de capital llavor

  • Com poden ser sostenibles financerament les xarxes de Business Angels

  • La contribució dels Business Angels i del capital llavor en temps de crisi

  • Emprenedors i inversors


Programa

Dies: 27 i 28 d’abril de 2009
Lloc: Hotel HUSA Princesa · C/ Princesa, 40 · Madrid

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.