Vés al contingut

Un any més, BDigital Global Congress es presenta com un referent a Catalunya sobre els avenços de les noves Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC) i la seva aplicació en l’àmbit empresarial, tecnològic i social. Enguany, en la seva onzena edició, el BDigital Global Congress, que se celebra del 18 al 21 de maig, incorpora una sèrie de novetats, entre elles, la nova seu a l’Auditori de CaixaForum de Barcelona i la gratuïtat de les inscripcions.

Articulat en deu sessions, el congrés gira al voltant de tres temes centrals: salut, seguretat i mobilitat. També comptarà amb diverses sessions per debatre sobre els avenços de la societat del coneixement.

El BDigital Global Congress s’inaugurarà el 18 de maig amb la conferència Estratègia i visió de futur. La influència de les TIC, on els màxims dirigents d’empreses líders del sector i les administracions públiques debatran sobre la influència de les TIC en els àmbits professional i personal. L’acte també acollirà una conferència magistral, a càrrec de Rahaf Harfoush, directora de la campanya de comunicació en línia del president Barack Obama. El mateix dia també es lliuraran els Premis BDigital a la Innovació Digital i el Premi BDigital Ciutat del Coneixement, que en conjunt han rebut un total de 92 candidatures.

Taula rodona sobre salut

La temàtica de salut, que centrarà la jornada del 21 de maig, comptarà amb la taula rodona Incidència dels futurs sistemes personalitzats en el sector de la salut, on el debat girarà al voltant de com les TIC esdevindran elements clau dels processos terapèutics i assistencials.

A la taula, moderada per Joan Mas, director de Negoci de Barcelona Digital Centre Tecnològic, hi participaran com Joan Guanyabens, secretari d’Estratègia i Coordinació del Departament de Salut; Manel Balcells, president de la Comissió Executiva de Biocat; Lluís Pareras, gerent de l’Àrea d’Incubació i Projectes Empresarials del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona; i Joan Cornet, president Executiu de la Fundació TicSalut.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.