Vés al contingut

Redacció

El Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa en Bioenginyeria, Biomaterials i Nanomedicina (CIBER-BBN) i la Plataforma Espanyola d'Innovació en Tecnologia Sanitària de Fenin organitzen el Fòrum Indústria-Acadèmia en Imatge Biomèdica, el dia 10 de maig, al Parc Científic de Barcelona (PCB). Es tracta d'un fòrum de partnering que pretén abordar temes d'interès empresarial i científic i propiciar els contactes directes entre investigadors i directius d'empreses que afavoreixin la identificació de possibles interessos comuns i col·laboracions.

La presentació de l'esdeveniment anirà a càrrec del Dr. Jesús Purroy, director Científic del PCB; el Dr. Àngel Lanuza, coordinador de la Plataforma Espanyola d'Innovació en Tecnologia Sanitària, i el Dr. Pablo Laguna, director Científic del CIBER-BBN.

El fòrum consta d'un bloc de presentacions breus, durant el matí, on 14 grups de recerca procedents d'universitats, hospitals i centres de tot l'Estat espanyol i 15 empreses exposaran les seves tecnologies, interessos i necessitats en imatge biomèdica. El segon bloc, a la tarda, es destinarà a reunions bilaterals entre empreses i grups de recerca. A través d'una agenda on-line, la persona o entitat interessada pot sol·licitar reunions i contactar amb els participants prèviament a la celebració del fòrum.

Inscripció

Dia: 10 de maig de 2012
Lloc: Parc Científic de Barcelona (PCB) • C/ Baldiri Reixach, 4 (Torre D) • Auditori • Barcelona

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.