Vés al contingut

Com utilitza la indústria cosmètica la biotecnologia? La biotecnologia millora els productes cosmètics? Són algunes de les qüestions que es plantejaran durant la primera sessió del cicle de debats científics La Ciència a debat, que organitzen el Parc Científic de Barcelona (PCB) i la Cambra de Comerç de Barcelona, i que se celebrarà el dia 16 d’abril.

Aquesta primera sessió, titulada La Biotecnologia i la cosmètica, estarà moderada per Alfonso Hidalgo, director general d’Infinitec Activos i hi participaran com a ponents Pascual Cuadrado, de RNB Cosméticos; José Ginestar, d’Antoni Puig; Elena Graude, d’EG Active Cosmetics i Ramon Ramon, de Bioingenium.

El cicle inclourà dos debats més: El paper de l’alimentació en la salut i La medicina personalitzada, que se celebraran els dies 18 de juny i 15 d'octubre, respectivament.

Es tracta de tres activitats obertes a totes les persones que estiguin interessades en debatre qüestions d’actualitat científica amb experts d’aquest àmbit, amb l’objectiu d’estimular la discussió entorn a temes d’actualitat científica fent referència als nous camins que obre la recerca multidisciplinària.

Com en edicions anteriors, el cicle es presenta amb un format diferent dels seminaris clàssics, abordant preguntes concretes i potenciant la presentació de diferents punts de vista. Per dinamitzar els debats està previst l’ús d’un programa informàtic que facilitarà la interacció del públic, de manera que els assistents puguin expressar la seva opinió.

Data: 16 abril 2009
Hora: 18.30h
Lloc: Casa Llotja de Mar · Passeig d'Isabel II, 1 · Barcelona

Per confirmar assistència: congressos@pcb.ub.cat o bé al 93 403 45 18
Per a més informació: direcciocientifica@pcb.ub.cat

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.