Vés al contingut

Redacció

El Centre de Regulació Genòmica (CRG) de Barcelona, el Centre Nacional de Ciències Biològiques (NCBS) i l'Institut de Biologia de Cèl·lules Mare i Medicina Regenerativa (inStem) a Bangalore (Índia) han presentat un programa conjunt de beques postdoctorals perquè científics de qualsevol nacionalitat col·laborin amb investigadors de prestigi d'aquests tres centres en el desenvolupament de noves línies de recerca.

Aquest programa és una bona oportunitat de formació per als postdoctorals que aspiren a treballar en recerca biològica bàsica i interdisciplinar, ja que ho podran fer en centres d'excel·lència reconeguts internacionalment —el CRG acaba de rebre l'acreditació Severo Ochoa—, en dues ciutats on hi ha un entorn competitiu i una massa crítica d'investigadors important, i al costat de líders científics com Mara Dierssen (CRG), Pedro Carvalho (CRG), Thomas Graf (CRG), Ben Lehner (CRG), James Sharpe (CRG), Isabelle Vernos (CRG), Toni Gabaldón (CRG), Matthieu Louis (CRG), Jérome Solon (CRG), Pia Cosma (CRG), Guillaume Filion (CRG), Sandeep Krishna (NCBS), Mukund Thattai (NCBS), Raghu Padinjat (NCBS), Madhu Venkadesan (NCBS) i Jyotsna Dhawan (inStem).

Les posicions postdoctorals són per a quatre anys. Pots ampliar la informació de les beques al web del CRG. També pots conèixer més de prop les potencialitats del bioclúster a Catalunya i del bioclúster a Bangalore.

El termini per presentar les sol·licituds és fins al 15 de novembre de 2012.

Consultes: sarina@ncbs.res.in / imma.falero@crg.eu

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.