Vés al contingut

El dia 29 d’abril el Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya i Biocat  presentaran el Programa Talent per a la Competitivitat 2010. L’acte de presentació anirà a càrrec de Marcel Prunera, director general de Promoció Econòmica del Departament d’Economia i Finances i de Montserrat Vendrell, directora general de Biocat.

Aquest programa permet la captació de talent directiu estratègic per a les PIMES del sector biotecnològic, biomèdic i de tecnologies mèdiques de Catalunya. L’objectiu és reforçar la competitivitat i la internacionalització de les empreses catalanes facilitant, mitjançant la concessió d'ajuts directes de fins a 20.000 euros per empresa, la contractació puntual d'experts en àmbits estratègics com ara exploracions de mercat i desenvolupament de negoci, estratègia regulatòria i estratègia d’R+D.

Durant la presentació s’informarà de qui pot obtenir els ajuts, com s’han de sol·licitar i les novetats respecte l’edició 2009.

Dia: dijous, 29 d’abril de 2010
Lloc: Museu Colet • C/Buenos Aires, 56 • Barcelona
Hora: de 10h a 12h

Confirmació d'assistència a: innovacio@biocat.cat

ACTE DE PRESENTACIÓ CANCEL·LAT. Properament es facilitarà més informació de les bases de participació per a les empreses interessades en aquest web.

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.