Vés al contingut

Redacció

El programa BioEmprenedorXXI —impulsat per “la Caixa”, Barcelona Activa, Biocat, Genoma España i la Cambra de Comerç de Barcelona— ha arribat a la cinquena edició. Durant aquest període de temps s'hi han presentat 141 iniciatives d'empreses i emprenedors i s'han atorgat prop de 175.000 euros en premis en metàl·lic més els corresponents en espècies (accions de formació, internacionalització, comunicació i incubació).

De la mà d'aquest programa d'acompanyament a la creació d'empreses del sector de les ciències de la vida, s'ha donat suport a projectes empresarials com Intelligent Pharma, Genotiptaq i AMP Biotech (guanyador i finalistes 2008); Sagetis Biotech, Better Care i VetGenomics (2009); VCN Biosciences, ImmunNovative Developments i iMicroQ (2010); Regenear, Endoasic Technologies i Minoryx Therapeutics (2011), entre molts d'altres.

El dia 10 de desembre es farà l'entrega de premis d'aquest 2012. Durant l'acte, representants de "la Caixa", Barcelona Activa, Biocat, Genoma España i la Cambra de Comerç de Barcelona presentaran l'evolució i els resultats de les cinc edicions. Després, els cinc finalistes d'aquest any explicaran els seus projectes al públic. Al final de la trobada, hi haurà un espai on es podrà fer networking amb les empreses i emprenedors que hi hagin assistit.

Inscripció tancada

Dia: dilluns, 10 de desembre de 2012
Hora: de 12 h a 13.30 h
Lloc: Barcelona Activa • Sala Emprèn • C/ Llacuna, • Barcelona (mapa)

Consultes:
Biocat (Carlos Lurigados) • clurigados@biocat.cat • Tel. +34 93 310 33 30
Barcelona Activa (Itziar Blasco) • itziar.blasco@barcelonactiva.cat • Tel + 34 93 401 96 29

Una iniciativa de:

      

Amb el suport de:

                  

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.