Vés al contingut

REDACCIÓ

El Massachusetts Institute of Technology (MIT) reconeixerà el treball dels 10 joves innovadors espanyols més destacats (o estrangers residents) menors de 35 anys. És la primera edició dels premis TR35 Spain —existeix la versió americana—, i abasten un ampli ventall de sectors d'activitat com la biotecnologia, desenvolupament de nous materials, equips informàtics, energia, transport i Internet. Entre els deu finalistes es triarà l'Innovador de l'Any i l'Innovador Solidari de l'Any.

"Busquem persones que la tasca que realitzin en qualsevol d'aquestes àrees suposi una gran promesa de cara a les properes dècades", expliquen els organitzadors dels premis. L'objectiu és reconèixer el desenvolupament de noves tecnologies o l'aplicació creativa de les tecnologies ja existents per resoldre problemes actuals.

Els premis TR35 Spain estan organitzats per Opinno, Open Innovation, amb el patrocini de BBVA.

El 2010 van guanyar el TR35 Global, David Kobia (Ushahidi, 2010), Mark Zuckerberg (Facebook, 2007), Sergey Brin (Google, 2002) i Danah Boyd (Microsoft, 2010).

Calendari

  • 1 d'abril de 2011 - Llançament TR35 Spain
  • 19 de juny de 2011 - Data límit d'inscripció
  • 26 i 27 d'octubre de 2011 - Lliurament dels premis

Premis

La cerimònia de lliurament dels premis tindrà lloc en el marc de la conferència de Tecnologies Emergents (Emtech) del MIT, que es farà a Màlaga els dies 26 i 27 d'octubre de 2011. Cada finalista dels premis TR35 tindrà l'oportunitat de presentar un elevator pitch del seu projecte davant d'una audiència d'alt nivell formada per inversors, tecnòlegs i empresaris.

L'edició espanyola de la revista Technology Review del MIT donarà una àmplia cobertura informativa al guanyador i als finalistes, a través d'una entrevista en vídeo i reportatges individuals. Els guanyadors de la categoria Innovador de l'Any i el Innovador Solidari de l'Any seran convidats al lliurament dels premis TR35 Global, que se celebrarà en el marc de la conferència Emtech Global al Campus del MIT de Cambridge Massachusetts, oferint-los la oportunitat de trobar-se amb una comunitat d'altíssim nivell de tecnòlegs, científics i empresaris.

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.