Vés al contingut

Aquesta setmana s'ha publicat al BOE la convocatòria INNCORPORA, a través de la qual el Ministeri de Ciència i Innovació concedeix ajuts a empreses, centres tecnològics, centres de suport a la innovació tecnològica, associacions empresarials i parcs científics i tecnològics, per a la contractació i formació de tecnòlegs per portar a terme projectes d'R+D.

Préstecs a 0% d'interès i sense garanties

El pressupost que es destinarà a aquest nou programa dirigit a promoure la innovació empresarial a totes les comunitats autònomes, és de 266 milions d'euros per al període 2010-2012. Concretament, 264 milions d'euros són en forma de préstec i serviran per cobrir les despeses de personal derivades de la contractació dels tecnòlegs, i costos indirectes. Es tracta d'un préstec amb un tipus d'interès del 0% i un termini d'amortització màxim de nou anys -fins a tres anys de carència-, amb un import màxim del 100% del cost sense necessitat de garanties.

Subvenció d'un Executive Màster en Innovació

Els 2 milions d'euros restants són en forma de subvencions per cobrir els costos de la formació inicial relacionada amb el projecte d'R+D que es desenvolupi, i que obligatòriament ha de realitzar cada tecnòleg contractat. Aquesta formació és un Executive Màster en Innovació, que s'impartirà a l'Escola d'Organització Industrial, amb un programa formatiu exclusivament destinat a aquestes persones i finançat en la seva totalitat pel Ministeri de Ciència i Innovació.

El màster consta d'uns estudis de postgrau amb la metodologia blended learning i té com a objectiu proporcionar al futur gestor les eines necessàries per desenvolupar el seu projecte d'R+D, entre les quals hi ha subvencions, patents, qualitat, productes i nous sectors.

La convocatòria INNCORPORA s'emmarca en l'Estratègia Estatal d'Innovació (e2i) que ha dissenyat el Ministeri de Ciència i Innovació per situar l'Estat espanyol en el novè lloc mundial de la innovació l'any 2015 i preveu generar 1.000 llocs de treball directes en el sector industrial.

Bases de la convocatòria (presentació de sol·licituds fins el 19/6/2010)

Consultes:
Tel. +34 902 21 86 00 (de dilluns a divendres, de 9h a 17.30h i dissabtes, de 9h a 14h)
informa@micinn.es


Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.