Vés al contingut

REDACCIÓ

El Ministeri de Ciència i Innovació ha publicat la convocatòria 2011 d'ajuts destinats a fomentar la cooperació público-privada en R+D en àrees d'importància estratègica (programa INNPRONTA). A través d'aquest programa es vol:

  • Afavorir la realització de grans projectes de recerca industrial que incrementin la capacitat cientificotècnica de les empreses i dels organismes de recerca.
  • Mobilitzar la participació de les pimes en projectes de recerca industrial de gran envergadura. 
  • Contribuir que les empreses participants puguin competir en els mercats internacionals amb productes i serveis innovadors i impulsar un accés més eficient dels consorcis als programes internacionals de cooperació en recerca científica i desenvolupament tecnològic i, en particular, al Programa Marc de la Unió Europea.

Es prioritzaran els següents sectors:

  • Energia, medi ambient i canvi climàtic.
  • Biotecnologia, salut i alimentació. 
  • Altres sectors, quan els projectes presentats aportin un alt valor tecnològic i estimulin la creació d'ocupació qualificada.

L'entitat instructora dels ajuts és el Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI). Es concediran a través d'una combinació de subvenció i préstec, que podran arribar fins a un màxim del 75% del pressupost total del projecte. El pressupost mínim dels projectes serà de 15 milions d'euros. Per a la seva concessió es valorarà la creació de consorcis equilibrats, que tinguin una grandària adequada per garantir una gestió eficaç del projecte.

Bases i convocatòria (Data límit: 7/9/2011)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.