Vés al contingut

Redacció

El Ministeri d'Economia i Competitivitat, a través de la Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, obre la convocatòria Inncorpora 2012 amb un pressupost de 91,2 milions d'euros per a la concessió d'ajuts en la contractació de professionals amb titulació superior universitària a jornada completa. Les sol·liicituds es poden presentar fins al dia 12 de juliol de 2012.

Els ajuts van adreçats a empreses públiques i privades, centres tecnològics, centres de suport a la innovació tecnològica, associacions empresarials i parcs científics i tecnològics.

Se sufragaran la retribució bruta del tecnòleg, la quota empresarial de la Seguretat Social, el 20% de la suma dels anteriors costos i les despeses de consultoria o serveis equivalents destinats a la formació relacionada amb el projecte d'R+D a desenvolupar.

També s'ha obert el programa Innpacto 2012 per finançar projectes d'R+D en cooperació publicoprivada, amb un pressupost de 851,70 milions d'euros, i la línia Innplanta 2012 per donar suport a les activitats relacionades amb l'equipament cientificotecnològic dels parcs científics i tecnològics de totes les comunitats autònomes de l'Estat.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.