Vés al contingut

El Govern de la Generalitat, a través del Departament de Vicepresidència i el Patronat Catalunya Món, impulsa el Fòrum CatalunyaMón, una jornada de debat i anàlisi sobre el procés d’internacionalització de Catalunya on hi participaran representants del món empresarial, polític, institucional, acadèmic i cultural. El Fòrum, que se celebrarà el 3 de juny a l’Auditori de Barcelona, permetrà fer una diagnosi de la situació actual i dibuixar les estratègies de futur per consolidar la posició de Catalunya al món.

En el context actual, el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, creu que “la internacionalització de Catalunya és un procés irreversible” i ha destacat que el Fòrum permetrà conèixer les potencialitats i les necessitats del país a l’exterior, “dos actius importantíssims amb què compta Catalunya”, que té una economia fortament oberta a l’exterior, que concentra més d’una quarta part de les exportacions espanyoles i on hi ha més de 14.000 empreses que treballen en el mercat internacional (300 són multinacionals).  

El Fòrum CatalunyaMón girarà al voltant de tres taules rodones: Catalunya al món: creativitat i singularitat; Innovació i coneixement intensiu: eines per al futur, i Economia catalana: estratègies per a la internacionalització. El president de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells, moderarà la segona d’aquestes taules, en la que hi participaran Andreu Mas-Collell, secretari general de l’European Research Council i president de la Barcelona Graduate School of Economics; Pedro Nueno, president del CEIBS Shanghai-Beijing i professor del IESE; Antoni Esteve, president de la farmacèutica Esteve; i Màrius Rubiralta, secretari general d’Universitats del Ministeri d’Educació.  

El Fòrum CatalunyaMón serà inaugurat pel vicepresident del Govern i clausurat pel president de la Generalitat, José Montilla.

Dia: dijous, 3 de juny de 2010
Hora: de 9h a 14h
Lloc: L’Auditori • C/ Lepant, 150 • Barcelona

Inscripció

Programa

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.