Vés al contingut

Avui i demà se celebra a S’Agaró la quinzena Trobada d'Economia, on cada any s'analitzen tant l'economia catalana i espanyola com l'europea. En aquesta edició l'objectiu és centrar el debat en la crisi actual i quines són les condicions per a la reactivació i consolidació econòmica i el seu impacte en sectors com l'alimentació, el turisme, la biomedicina, la construcció i les noves tecnologies.

Com cada any, les jornades comptaran amb la participació d'alguns dels representants de l'empresariat català, polítics i acadèmics més rellevants. El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, ha confirmat la seva presència a la sessió inaugural d’aquest vespre, i el ministre Miguel Sebastián farà la cloenda demà.

La jornada d’avui centrarà el debat en la reactivació del sector financer, on hi intervindran el president de Deloitte España, Fernando Ruiz; el vicepresident i conseller delegat Banc de Santander, Alfredo Sáenz; el conseller delegat del Banc de Sabadell, Jaume Guardiola; el director executiu de recursos humans de “la Caixa”, Francesc Xavier Coll; el president de l’Institut de Crèdit Oficial, Alfredo Sáenz.

Per demà s’ha organitzat una taula rodona sobre el rellançament empresarial, on s’hi ha convidat representants de sectors claus com les noves tecnologies (Carlos Grau, director general Microsoft Catalunya), la biomedicina (Manel Balcells, president de la Comissió Executiva de Biocat), l’alimentació (Joan Font, director general del Grup Bon Preu), el turisme (Amancio López, president del Grup Hotusa) i els recursos humans (Carme Mur, presidenta executiva Manpower Espanya).

La Trobada d’Economia està organitzada per la Fundació Internacional Olof Palme, la Cambra de Comerç de Barcelona i La Vanguardia.

Dies: 1 i 2 d’octubre de 2010
Lloc: S’Agaró Hotel • Platja de Sant Pol • S’Agaró (Girona)

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.