Vés al contingut

REDACCIÓ

La desena convocatòria del programa de pràctiques Passa l’estiu al Parc!, que ofereix a prop de 40 estudiants universitaris de segon cicle la possibilitat de participar en projectes de recerca que s’estan duent a terme en grups de recerca i empreses ubicats al Parc Científic Barcelona (PCB), ja està oberta. La iniciativa té com a objectiu apropar el món de la recerca als estudiants i s’adreça tant a joves que cursin els seus estudis a universitats de l'Estat espanyol com estrangeres.  El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el 12 d’abril.
   
Les pràctiques es podran realitzar en grups que centren la seva activitat en l'àmbit de la biomedicina, la biotecnologia o la química i es poden desenvolupar entre juliol i setembre (la durada del programa és de dos a tres mesos). Els estudiants que hi participin rebran un ajut econòmic mensual, que s'ampliarà per als millors expedients i en el cas que siguin estrangers i necessitin cobrir les despeses de residència.

En les edicions anteriors han participat en el programa de pràctiques prop de 275 estudiants i s'han rebut més de 600 sol·licituds. Segons les enquestes de valoració del programa, tant els joves com els tutors que n’han format part es mostren satisfets de la col·laboració i sovint els estudiants mantenen el vincle amb el grup de recerca amb el qual han treballat un cop finalitzat el període de pràctiques.

Inscripció

Consulta en aquesta taula els grups de recerca i empreses, la seva descripció i disponibilitat els mesos d’estiu.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.