Vés al contingut

Àlex Casta (1979-2018), director d’UPF Ventures, ha mort de forma inesperada aquest mes de desembre. La vetlla es farà el dimarts 11 de desembre de 16:00 hores a 21:00 hores i la cerimònia de comiat será el dimecres 12 de desembre a les 10.30 hores al tanatori Sancho de Ávila de Barcelona (C/ Almogàvers, 93-99).

“Alegre, generós, dialogant i amb un bon coneixement de l’emprenedoria, la innovació i la transferència tecnològica en salut i TIC, ha estat una persona clau a l’hora de definir el camí que ha de seguir UPF Ventures per crear valor a l’ecosistema català –destaca UPF Ventures al seu web-. La mort sobtada no li ha permès finalitzar un pla estratègic que va treballar amb passió i envoltant-se de persones amb qui confiava plenament”.

Àlex Casta havia ocupat posicions de responsabilitat a Caixa Capital Risc i la Fundació Bosch i Gimpera, a més de fundar l’startup RadisMed. A més, havia estat Responsable de Transferència Tecnològica i Innovació a Biocat entre 2011 i 2013.

El passat 5 de desembre es va guardar un minut de silenci en la seva memòria durant l’acte de presentació de l’Informe Biocat.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.