Vés al contingut

Redacció

Els directors generals de Biocat, Montserrat Vendrell, i del Parc Científic de Barcelona (PCB), Salvador Maluquer, van rebre el passat 11 d’octubre una delegació d’alts càrrecs del Shanghai Juke Biotech Park encapçalada pel sotsdirector, Sun Jianming.

El Shanghai Juke Biotech Park, un parc-incubadora públic especialitzat en el sector biomèdic i situat al districte de Xuhui, està obrint una xarxa d’acords amb clústers i parcs d’altres països per fomentar les interrelacions i afavorir la instal·lació d’empreses en cada una de les parts implicades.

Sun Jianming va exposar als representants de Biocat i del PCB els serveis professionals i tecnològics que poden oferir. L’acompanyaven representats d’algunes de les empreses que hi tenen les seves instal·lacions i que estan interessades en les potencialitats i l’excel·lència de la recerca biotecnològica i biomèdica a l’àrea de Barcelona com Biosundrugs, Shanghai B&C Chemical, Shanghai PureduBio-Tech, Shanghai Zhongyu Entreprise Development, Shanghai Laibo Bio-Chemical, Sizuka Gosen Beauty i Sinch Pharmaceuticals Tech.

La directora de Comunicació i Relacions Externes de Biocat, Adela Farré, va tenir l’oportunitat d’explicar-los l’activitat d’aquesta entitat per promoure i internacionalitzar el sector a Catalunya. El director Científic del PCB, Jesús Purroy, va presentar-los el parc –situat al costat del campus de la Universitat de Barcelona–  i els seus serveis.

Els delegats xinesos també van visitar les empreses Aromics, Intelligent Pharma i Infinitec Activos, que tenen la seu al PCB.

Al final de la jornada, es va signar memoràndum d'entesa entre les tres parts amb l’objectiu de facilitar l’intercanvi i la instal·lació d’empreses en les dues ciutats i promoure activitats conjuntes els propers anys.

Amb el suport de:
 
Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.