Vés al contingut

Redacció

HIVACAT organitza un seminari obert a la comunitat afectada per la malaltia de la sida per donar a conèixer els darrers avenços entorn a la curació d'aquesta malaltia, el dia 15 d'octubre a les 18 h al CaixaForum de Barcelona. Aquesta sessió coincideix amb la celebració del simposi anual Noves estratègies per al desenvolupament de vacunes de la sida del mateix HIVACAT (a porta tancada), també a Barcelona.

En la presentació del seminari hi seran presents els científics Bonaventura Clotet i Josep M. Gatell, codirectors d'HIVACAT. Després, es donarà pas a dues xerrades de metges-investigadors d'IrsiCaixa estretament vinculats en aquesta recerca capdavantera a nivell internacional: Què és el VIH i què és la sida des d’una perspectiva científica i històrica, a càrrec del Dr. Pep Coll, i La recerca de la vacuna i altres estratègies per a la curació del VIH, per la Dra. Beatriz Mothe. Tancarà la sessió, la conferència Programes educatius per divulgar la recerca entorn a VIH/sida de Rosina Malagrida, responsable de Comunicació i Difusió de la Ciència d'IrsiCaixa.

Programa i inscripció

El programa HIVACAT es devenvolupa a través d'un consorci publicoprivat sense precedents a l'Estat espanyol, que l'integren l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa i el Servei de Malalties Infeccioses i Sida de l’Hospital Clínic de Barcelona-IDIBAPS, en coordinació amb Esteve, l’Obra Social “la Caixa” i els departaments de Salut i d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Dia: 15 d'octubre de 2012
Hora
: de 18 h a 20 h
Lloc
: CaixaForum Barcelona • Sala1 • Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 • Barcelona

Relacionat amb aquest tema, us recomanem l'entrevista que va fer Biocat el novembre de 2011 al Dr. Josep M. Gatell: "La fórmula que hem utilitzat ha donat rendiment científic, d'imatge i econòmic".

HIVACAT i B·Debate (en aquells moments, Centre Internacional per al Debat Científic) van organitzar el 2011 el 8th International Retroviral NC Symposium a Barcelona per estudiar noves vies de lluita contra la sida i la grip.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.