Vés al contingut

La indústria dels dispositius mèdics ha experimentat un creixement substancial en l’última dècada. Les empreses líders d’aquest sector han mantingut un fort compromís amb la innovació, tant en processos com en serveis i productes. Aquesta innovació implica la focalització en els processos crítics de l’empresa i la subcontractació de part de la cadena de valor per tal d’obtenir noves solucions ad hoc, fabricar o optimitzar costos.

L’augment de les activitats de subcontractació, des de processos integrals que abasten tota la cadena de valor passant per serveis específics, genera una oportunitat per a les empreses de sectors industrials madurs d’ampliar o reorientar el seu negoci cap a l’àmbit de la salut.

Biocat reunirà representats de l’àmbit de les tecnologies mèdiques i de sectors industrials tradicionals per posar de manifest les oportunitats de creixement que ofereix el contract manufacturing al teixit empresarial de Catalunya, en la jornada Impulsant el contract manufacturing per a tecnologies mèdiques, el dia 13 de maig a Barcelona.

Durant la jornada es presentarà l’estudi Pla d’acció per al desenvolupament del tecmed contract manufacturing a Catalunya i un nou aplicatiu on-line que facilita la cerca d’oportunitats de negoci per a empreses d’altres sectors afins que necessiten reconvertir la seva activitat.

Les empreses Health Solutions –fabricant de dispositius mèdics d'aplicació en el camp de la pneumologia, que recentment ha rebut una inversió de Caixa Capital Risc–, Gutmar –especialitzada en el mecanitzat de peces i muntatge de subconjunts d'al nivell tecnològic i precisió– i TMI –dedicada al disseny i producció de troquels i matrius–, exposaran els seus casos d'èxit.

Tancarà l'acte una taula rodona on hi intervendran representants d'ACC1Ó, Fenin Catalunya, la Cambra de Comerç de Barcelona i l'Associació Espanyola d’Empreses de Rapid Manufacturing (ASERM).

Programa

Dia: dijous, 13 de maig de 2010
Hora: de 9.30h a 14h
Lloc: Museu Colet · C/ Buenos Aires, 56 · Barcelona

Inscripcions tancades per aforament complet.

   Per a més informació del sector de tecnologies mèdiques a Catalunya, consulta l'Informe Biocat 2009.

   Amb el suport de:

      

   Etiquetes:
   Subscriu-te a les nostres newsletters

   Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.