Vés al contingut

REDACCIÓ

Fins l’11 d’abril, la comunitat científica pot presentar els seus treballs de recerca biomèdica d’excel·lència sobre lesions medul·lars i cerebrals adquirides a la convocatòria d’ajuts de la Fundació La Marató de TV3.

Els projectes que se seleccionin es finançaran amb els fons recaptats durant La Marató 2010, que han estat 8.735.103 euros.

Poden optar als ajuts els investigadors amb treballs que es desenvolupin en un únic centre de recerca català o bé en diversos, tant d’àmbit nacional com internacional, de manera que es fomenti la col·laboració translacional en la recerca científica.

Els projectes presentats a la convocatòria seran avaluats en els propers mesos per científics d’àmbit internacional especialistes en lesions medul·lars i cerebrals adquirides, en un procés per consemblants (peer review). Aquesta avaluació, gestionada per l’Agència d'Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS) del Departament de Salut, permetrà valorar la rellevància científica i sociosanitària dels projectes presentats, la seva qualitat i el rigor metodològic.

La decisió sobre l’adjudicació dels fons de La Marató 2010 es farà pública durant el mes de novembre d'enguany.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.