Vés al contingut

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, va visitar ahir dijous la seu de les oficines de Biocat (BioRegió de Catalunya).

El vicepresident va estar acompanyat per Manel Balcells, president del comitè executiu de Biocat, i per la seva directora, Montserrat Vendrell, durant el recorregut per les instal·lacions. En el transcurs d’aquest, Manel Balcells li va presentar els membres de l’equip Biocat i, tot seguit, van mantenir una reunió durant la qual va signar el llibre d’honor de la institució.

Carod-Rovira es va interesar en conèixer l’estat dels preparatius de la fira BioAsia 2008, on Catalunya serà el país convidat, tal com es va acordar el passat mes de febrer durant el viatge oficial que els dos representants de Biocat van fer a l’Índia. BioAsia és una gran fira anual de biotecnologia, on participen un total de dotze països: Xina, Índia, Iran, Israel, Japó, Filipines, Paquistan, Singapur, Aràbia Saudita, Sri Lanka, Tailandia i Malàisia.

Al finalitzar la visita, l’equip de Biocat va intercanviar impressions amb el vicepresident en el decurs d’un cafè, qui els va encoratjar a continuar la tasca de contribuir a fer de Catalunya un país capdavanter al món.

Biocat, BioRegió de Catalunya, té com a missió contribuir a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, mitjançant l’estructuració i coordinació de la recerca en ciències de la vida a Catalunya, la creació d’un entorn adequat per a la transferència de coneixement, i la consolidació d’un sector empresarial potent.

Més informació:
Montserrat Daban i Sílvia Labé. Comunicació, Biocat. 93 310 33 30 / mdaban@biocat.cat; slabe@biocat.cat

pdf

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.