Vés al contingut

A Barcelona es desenvolupen un gran nombre de projectes emprenedors cada any. Per dotzè any consecutiu, l'agència Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona) presenta els Premis Barcelona Capital Emprenedora que reconeixen els emprenedors que han destacat per la seva capacitat d'innovació i esforç per superar les dificultats que comporta la posada en marxa d'una idea de negoci.

Els premis s'atorguen en cinc modalitats:

  • Competició de plans d'empresa
  • Premi a l'empresa finançada amb un microcrèdit 
  • Premi Emprenedor XXI de Catalunya 
  • Premi a l'empresa en creixement

En aquesta edició s'ha incorporat una nova categoria, el premi Ambaixador Barcelona Capital Emprenedora, que distingirà emprenedors amb una destacada trajectòria empresarial en l'àmbit internacional i que han contribuït significativament al posicionament de Barcelona com a ciutat emprenedora.

Les candidatures es poden presentar abans del 12 d'abril de 2010 en el cas de la Competició de plans d'empresa i del 21 d'abril de 2010 per a la resta de modalitats. Poden participar-hi les empreses amb domicili fiscal a l'àrea metropolitana de Barcelona o, en el cas de la Competició de plans d'empresa, les que tinguin previst constituir-se en aquest àmbit geogràfic. Pel que fa al Premi Emprenedor XXI el domicili fiscal s'amplia a Catalunya.

El jurat, format per representants d'entitats públiques i privades de prestigi en l'entorn empresarial, es reunirà en una sessió plenària i escollirà una empresa guanyadora entre les tres finalistes de cada premi -nomenades per part del jurat intern.

El resultat es farà públic durant l'acte de lliurament dels premis, el dia 19 de maig de 2010. Les empreses finalistes i guanyadores de cada modalitat podran disposar d'un estand al saló de negocis que es celebra en el marc del Dia de l'Emprenedor.

Bases

Inscripció

Més informació: premis@barcelonanetactiva.com

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.