Vés al contingut

Biocat i el Departament de Salut reuneixen els principals responsables de la sanitat catalana amb més de 70 directors i gerents d'hospitals de Catalunya per a analitzar el paper del sistema hospitalari català en el projecte Biocat.L'activitat desenvolupada durant els darrers anys en els hospitals constitueix un dels pilars més importants i deiferencials de la biomedicina catalana respecte d'altres clusters biotecnològic i biomèdics internacionals.
Per garantir i enfortir aquest avantatge competitiu en el marc de la BioRegió de Catalunya, Biocat i el Departament de Salut de la Generalitat organitzen un fòrum de debat sobre el futur dels nostres hospitals.
La trobada, que es celebra avui i demà a l'hotel TorreMirona (Navata, Girona), té format de fòrum de debat. Amb el títol "Paper del Sistema Hospitalari català en el projecte Biocat", comptarà amb la presència destacada del Molt Hble. Sr. Pasqual Maragall, que intervindrà avui dijous 26 a les 19.15 h amb una ponència sobre la salut i la recerca en l'àrea Euromediterrània.


El fòrum serà inaugurat avui dia 26, a les 16.00 h, pel president de Biocat, Dr. Manel Balcells. La consellera de Salut, Hble. Sra. Marina Geli, presidirà la cloenda del dia 27 a les 14.00 h.

Participaran també en el debat d'avui el Dr. Joan Rodés, director de l'Hospital Clínic de Barcelona, i la Dra. Montserrat Vendrell, directora de Biocat. Les taules rodones del dia 27 comptaran amb la presència de representants de la Secretaria d'Estratègia i Coordinació del Departament de Salut, la Fundació TIC Salut, 22@ Barcelona, l'IBEC (Institut de Bioenginyeria de Catalunya) i el Parc de Salut de Sabadell. Es presentarà el Mapa de recerca de la Salut de Catalunya i es debatrà sobre la innovació i les noves tecnologies com a element de valor en els hospitals.

Al vespre es farà una tertúlia sobre el canvi climàtic moderada pel meteoròleg Tomàs Molina.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.