Vés al contingut

REDACCIÓ

Novartis acaba de presentar el seu BioCamp (Novartis International Biotechnology Leadership Camp), que reunirà els 60 estudiants amb més talent dels àmbits de les biociències i business d'universitats d'arreu del món. Es tracta d'una estada de tres dies a la seu de la multinacional farmacèutica a Basilea (Suïssa), del 29 al 31 d'agost, amb totes les despeses de viatge i allotjament pagades, que els permetrà:

  • Interactuar amb els principals científics de Novartis que dirigeixen projectes de descobriment de fàrmacs (drug discovery).
  • Obtenir informació sobre els medicaments innovadors per cobrir necessitats mèdiques no cobertes.
  • Comprendre les tendències i reptes del sector de la biotecnologia.
  • Rebre de primera mà l'experiència de com iniciar i dirigir una empresa de biotecnologia.
  • Explorar les oportunitats de carrera en la indústria farmacèutica i biotecnològica.

El Grup Novartis està organitzat en quatre divisions operatives d'àmbit internacional: farmàcia (medicaments innovadors protegits per patents), vacunes i diagnòstics, Sandoz (medicaments genèrics) i consumer health (medicaments OTC, sanitat animal i CIBA Vision). El 2010 va tenir unes vendes netes de 50.600 milions de dòlars i va invertir 9.100 milions de dòlars en R+D. Actualment, a tot el món, hi treballen gairebé 119.500 persones.

La selecció d'estudiants per al BioCamp es farà a través de les candidatures que es rebin fins el dia 16 de maig. Es valorarà l'expedient acadèmic, l'experiència professional i activitats extracurriculars. Es demana un nivell d'anglès alt. Els seleccionats rebran un correu electrònic el mes de juliol. Els estudiants de les universitats de l'Estat espanyol que vulguin optar a participar-hi, han d'enviar el full de sol·licitud, el currículum vitae i una carta de presentació per correu electrònic a la seu de Barcelona:
 
novartis.comunicacion@novartis.com

Novartis Farmaceutica, SA
Departament de Comunicació
Gran Via de les Corts Catalanes, 764 • Barcelona
Tel. +34 93 306 42 00

Els estudiants de fora l'Estat espanyol, cal que es posin en contacte amb la seu de Novartis al seu país: http://www.novartis.com

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.