Vés al contingut

Una empresa del sector biotecnològic, Endor Nanotechnologies, ha acabat sent finalista del Premi EmprenedorXXI a Catalunya, on s’hi han presentat 65 companyies. L’activitat d’Endor Nanotechnologies és desenvolupar projectes de nanomedicina amb partícules inorgàniques a partir d’una plataforma tecnològica pròpia. Està ubicada al Parc Científic de Barcelona (PCB) i té un equip de sis persones, la majoria investigadors.

L’empresa guanyadora d’aquesta tercera edició ha estat Bmat (spin-off de la Universitat Pompeu Fabra que desenvolupa software de la tecnologia d’àudio) i la segona finalista, Password Bank (solucions en la gestió d’accessos). Bmat ha rebut un premi de 10.000 euros i una beca per participar al curs Ignite Fast Tracking Innovation a la Universitat de Cambridge. També participarà a la fase estatal del Premi EmprenedorXXI i l’empresa que resulti guardonada en aquesta darrera fase competirà al Global Entrepreneurship Competition, que reconeix, a nivell internacional, l’activitat d’empreses de nova creació i que se celebrarà en el marc del HIT Barcelona.

El Premi EmprenedorXXI és una iniciativa que té per objectiu identificar i premiar les empreses de recent creació més innovadores i amb major potencial de creixement de cada comunitat autònoma. En aquest marc, reconeix i destaca socialment aquells emprenedors amb iniciativa empresarial que necessiten un impuls per assentar-se al mercat. El convoquen La Caixa i ENISA (Empresa Nacional de Innovación, SA depenent de la Direcció General de Política de la Pime) i l’impulsa l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.