Vés al contingut

Els propers dies 27, 28 i 29 de novembre el Parc Tecnològic Barcelona Nord (C/ Marie Curie s/n de Barcelona) acull la tercera edició del “Curs sobre Biomedicina i Innovació als hospitals: Valorització de la recerca, transferència de tecnologia i comercialització”.

Organitzat per la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT), la Secretaria d’Estratègia i Coordinació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la BioRegió de Catalunya (Biocat), el programa d’aquest curs ofereix una àmplia visió per facilitar la comprensió dels conceptes i processos de valorització en recerca, transferència de tecnologia i comercialització, i també en la seva aplicació en la biomedicina i en la innovació dels hospitals, temes que centraran la primera jornada.

La segona sessió analitzarà les tendències i estratègies més recents en recerca biomèdica, i quines són les polítiques governamentals i les polítiques que actualment apliquen les universitats i els hospitals en aquest àmbit concret.

Finalment, en la tercera i última jornada, els assistents al curs podran conèixer els acords relacionats amb els invents i les patents i les normes bàsiques de funcionament del màrqueting per a les patents, així com els processos i els reptes de la creació d’una spin-off (part financera, d’organització, de direcció,…). Mitjançant un treball en grup, també tindran l’oportunitat de transportar tot el coneixement adquirit durant tot el curs a la situació específica de Catalunya en aquest àmbit concret.

Descarregueu el programa del curs i al formulari d’inscripció
Per a mes informació, podeu contactar amb: mcapella@ir.vhebron.net / Tel. 93 489 40 55

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.