Vés al contingut

L'escola de negocis ESADE ha posat en marxa el campus universitari de Sant Cugat del Vallès, conegut com a "ecosistema" Creápolis. El nou centre acull a 1.500 alumnes que cursen el grau de Direcció d'Empreses-BBA, la llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses, el Màster en Direcció d'Empreses, el "Master of Science", el "Master pf Research in Management Sciences" i el "Master PhD in Management". Els nous estudis estan preparats per adaptar-se a l'Espai Europeu d'Educació Superior (Pla Bolonya).

Segons la subdirectora general d'ESADE, Eugenia Bieto ("La Vanguardia", 23/2/09), el fet que el campus es trobi integrat al centre Creápolis és un gran benefici perquè "permet estrènyer els llaços entre universitat i empresa", ja que concentrarà unes 50 companyies orientades a la innovació com la farmacèutica Laboratorios Esteve o Hand Help Health de transferència tecnològica.

ESADECreápolis compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i del Ministeri de Ciència i Innovació. També és membre de la XPCat (Xarxa de Parcs Tecnològics de Catalunya), APTE (Associació de Parcs Tecnològics d'Espanya) i l'IASP (International Association of Science Parks).

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.