Vés al contingut

L'esclerosi múltiple és la segona causa de discapacitat entre els adults més joves després dels accidents de trànsit. A l'Estat espanyol hi ha al voltant de 40.000 persones afectades, de les quals 6.000 es troben a Catalunya. Al món hi ha 2.500.000 casos diagnosticats.

És una malaltia neurodegenerativa, crònica i inflamatòria del sistema nerviós central. Concretament danya la mielina, substància encarregada d’aïllar els nervis i permetre que els impulsos nerviosos es transmetin amb rapidesa. L’afectat veu reduïda la seva mobilitat arribant a la invalidesa en els casos més severs. Es manifesta en gent jove, en edats compreses entre els 20-40 anys d’edat.

Per tal de divulgar el coneixement sobre la malaltia i recaptar fons per a projectes de recerca en teràpia cel·lular, la Fundació GAEM (Grup d’Afectats d’Esclerosis Múltiple) –amb seu al Parc Científic de Barcelona– organitza el concert benèfic Esclerock, el proper 27 d'octubre a Barcelona.

El cartell de músics està format per Victor ElectriK Band, Lidia Guevara, Lucas Masciano, La Porta dels Somnis i Mónica Green. El completaran, com a mestres de cerimònies, l’escriptor Matthew Tree, el periodista Xavier Graset i l'actriu Roser Tapias, entre d'altres.

Compra entrades Esclerock 2010

L’entrada-donatiu és de 20 euros. També s'ha posat a la venda localitats a la fila zero (totes les persones o entitats que vulguin col·laborar poden fer les seves aportacions, indicant "Ref. Esclerock", al compte número 2100 0879 77 0200324415 de "la Caixa").

 

compra entradas esclerock 2010

 

Dia: 27 d'octubre de 2010
Hora: 20.30 h
Lloc: Sala Luz de Gas • C/ Muntaner, 246 • Barcelona

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.