Vés al contingut

REDACCIÓ

El negoci del descobriment de fàrmacs —drug discovery en l’argot científic i empresarial del sector— està canviant. Durant els darrers anys ha sorgit un nou model que permet establir lligams entre les fortaleses acadèmiques translacionals i la indústria farmacèutica i biotecnològica. Però, quines són les oportunitats, reptes i riscos que s'han d'abordar per establir aquestes aliances? Quines són les millors pràctiques? Com podria ser aquest nou futur?

El Johns Hopkins School of Medicine’s Brain Science Institute (BSi) organitza, el dia 18 d’octubre, la conferència internacional Drug Discovery in Academia Conference: The New Paradigm for Drug Discovery a Baltimore (Maryland, Estats Units) on es posaran sobre la taula totes aquestes qüestions.

Un cartell de luxe encapçalat pel Dr. Steven M. Paul, director del Helen and Robert Appel Alzheimer’s Disease Research Institute i professor de neurociències, psiquiatria i farmacologia al Weill Cornell Medical College, que farà la conferència inaugural Academic Translational Centers, A New Paradigm for Early Stage Drug Discovery.

En el programa de xerrades hi participaran directius de multinacionals com Merck, Pfizer, AstraZeneca, GlaxoSmithKline, entre d'altres; de centres de recerca i universitats de prestigi internacional com la Universitat de Califòrnia, el Centre for Drug Research and Development de Canadà, la Universitat de Harvard, la Universitat Johns Hopkins, la Universitat de Carolina del Nord i la Vanderbilt University. També, centres de finançament per al desenvolupament de fàrmacs com el National Institutes of Health, el Maryland Biotechnology Center i la New Enterprise Associates.
                                 
Programa

Un dia abans de l’acte (17 d’octubre de 2011), el Johns Hopkins BSi i el Johns Hopkins Technology Transfer facilitaran les reunions de partnering entre els representants de les empreses interessats i diversos participants procedents de l’àmbit acadèmic.

Biocat i el Johns Hopkins Technology Transfer Center van signar un acord de col·laboració el 2010 per impulsar la col·laboració mútua en recerca, transferència tecnològica i emprenedoria empresarial en l’àmbit de les ciències de la vida.

Inscripció

Dia: 18 d’octubre de 2011
Hora: de 7:00 h – 18:30 h
Lloc: Baltimore Convention Center • One West Pratt Street • Baltimore (Maryland, EUA)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.