Vés al contingut

Biocat i la Fundació "la Caixa", amb el suport  de l'Ajuntament de Barcelona – Institut de Cultura de Barcelona i científic d’IrsiCaixa i ISGlobal, co-organitzen el 16 i 17 de novembre l’esdeveniment 'CaixaResearch Conference 'Overcoming Covid-19 and preparing for the future’. Una trobada científica per debatre i exposar possibles escenaris sobre els recursos disponibles, les tecnologies actuals de les vacunes i la logística per combatre la pandèmia de la Covid-19 i altres infeccions emergents. Tot això, amb la voluntat  de millorar la preparació i la presa de decisions basades en l’evidència.

El programa científic s’ha dissenyat sobre quatre temàtiques principals: desenvolupament de diagnòstics i teràpies, desenvolupament de vacunes, zoonosi i una sola salut (one health) i transformació de la salut pública, on hi participaran ponents de primer nivell, com la Nathalie Strub-Wourgaft, directora de Malalties Tropicals Oblidades al DNDi i Daniel Prieto-Alhambra, catedràtic de Fàrmaco-epidemiologia a la Universitat d'Oxford.

Presenta el teu projecte davant d’inversors

Durant la jornada els assistents tindran l’oportunitat de presentar el seu projecte relacionat amb pandèmies, davant d’una sèrie d’inversors. El pitch haurà de ser de 7 minuts, en anglès, i un jurat d’experts escollirà els finalistes que es reuniran amb inversors. 

Per a poder participar, caldrà enviar un one-pager no confidencial a través d’aquest enllaç abans de l’1 d’octubre.

Aprofita l’oportunitat de debatre, generar networking i ser partícip d’un esdeveniment científic sense precedents sobre l’actual pandèmia i altres infeccions emergents. Inscriu-te

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.