Vés al contingut

Dins la 3a edició de La Ciència a Debat, cicle de debats científics organitzats conjuntament pel Parc Científic de Barcelona (PCB) i la Cambra de Comerç de Barcelona, el pròxim 18 de juny tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar de Barcelona el debat Estratègies empresarials en nutrició i salut, on un grup d’experts en nutrició i salut del sector públic i la indústria debatran sobre les noves estratègies empresarials que es duen a terme en aquest àmbit, com l’aparició dels aliments funcionals.

El debat, moderat per Jesús Purroy, director d’Investigació i Innovació del PCB, comptarà amb els ponents M. Carmen Vidal, catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona; Montserrat Rivero, directora científica del Grup Ordesa; Toni Mateos, director de Nutrició i Reglamentació de Danone; Salvador Hernández, ex director de R+D de la firma Gallina Blanca; Ana Palencia, directora de la firma Unilever; i Victòria Castells, responsable de l’Àrea d’Avaluació de Riscos de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària.

La Ciència a Debat és una activitat oberta a aquelles persones interessades a debatre amb experts qüestions d’actualitat científica, fent especial referència als nous camins que obre la recerca multidisciplinària. A més, també vol ser una plataforma on representants del sector empresarial, l’administració, la comunitat científica i la societat puguin dialogar, contrastar diferents punts de vista i expressar les seves opinions sobre els temes proposats.

Per dinamitzar els debats, està previst l’ús d’un programa informàtic que facilitarà la interacció amb el públic, de mode que els assistents puguin expressar la seva opinió sobre les preguntes que s’hi formulin. Tant les preguntes com les respostes es podran donar a conèixer de forma immediata a través de l’ús d’aquest mateix sistema.

Data: 18 juny 2009
Hora: 18.30h
Lloc: Casa Llotja de Mar · Passeig d'Isabel II, 1 · Barcelona

Per confirmar assistència: congressos@pcb.ub.cat o bé al 93 403 45 18

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.