Vés al contingut

REDACCIÓ

Montpeller acull la primera trobada de l’Euromediag International Convention (EIC 2011) els dies 6 i 7 de juliol, que reuneix representants d’empreses, centres de recerca, associacions de pacients i institucions per buscar i desenvolupar noves vies del diagnòstic in vitro que avancin cap a una medicina personalitzada a Europa.

Les sessions de networking i els debats organitzats permetran conèixer i intercanviar idees dels diferents agents europeus implicats en el desenvolupament dels biomarcadors, la medicina translacional, la medicina personalitzada i les malalties d'inflamació reumatoide, entre altres.

La convenció, que està organitzada per EuroMeDiag, compta amb la participació de Biocat, com a membre de l'Aliança de Clústers Europeus de Diagnòstic (EDCA). A la convenció també hi participen la resta de membres de l'Aliança: la xarxa de diagnòstic del clúster Eurobiomed (Llenguadoc-Rosselló i Provença-Alps-Costa Blava, a França); el grup de diagnòstic in vitro del clúster de competitivitat en salut BioWin (Valònia, Bèlgica); Life Science Cluster Krakow (de Cracòvia, Polònia); Nexxus Scotland (Escòcia); Oxfordshire Biotech Network (Òxford); Uppsala Bio (Suècia) i ZMDB (Berlin-Brandenburg, Alemanya). L’EDCA es va constituir formalment i legalment a Brussel·les el passat 30 de juny.

De Catalunya hi participen l'empresa biotecnològica Oryzon i el Parc Taulí amb l'objectiu de trobar futurs socis per als seus projectes internacionals i també donar-los a conèixer davant d’una audiència diversificada dins l’àmbit de diagnòstic. La Dra. Marta Palicio, Project Developer d'Oryzon, ha estat convidada en el programa oficial de la convenció per participar a la taula rodona Biomarkers and translational medicine: new paradigms for personalized medicine, el dia 7 a les 9h.

Biocat ha promogut la participació de les empreses catalanes, proporcionant-los assessorament i informació i oferint el seu estand als delegats perquè puguin reunir-se i exposar els seus projectes davant la resta de participants europeus.

Dia: 6 i 7 de juliol de 2011
Lloc: Montpellier SupAgro • 2, place Pierre Viala • Montpeller (França)

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.