Vés al contingut

La major trobada de la Química Aplicada del Mediterrani, Expoquimia 2008, presenta una important novetat en la que serà la seva quinzena edició: un nou espai de 7.500m2 dedicat exclusivament dedicat a la biotecnologia. El congrés tindrà lloc entre els dies 20 i 24 del proper mes d’octubre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

Lab&Bio és una plataforma de debat pionera al nostre país on es reuniran empresaris, científics, representants de les administracions públiques, agents econòmics, inversors,... i que respon a les necessitats d’un sector que és un dels grans eixos de desenvolupament del segle XXI: la biotecnologia i la biomedicina.

De forma paral•lela al congrés, i com en edicions anteriors, Expoquimia 2008 també oferirà entrevistes bilaterals (partnering event) els dies 20 i 21 d’octubre. El principal objectiu d’aquesta iniciativa, impulsada per l’EEN Catalonia – ACC1Ó, és ajudar les empreses europees a trobar socis tecnològics i establir aliances per a participar en projectes del Setè Marc de la UE dins l’àrea de Nanociències i nanotecnologies, Materials i noves tecnologies de la Producció (NMP).

Aquest partnering event l’organitzen de forma conjunta la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació – FITEC i l’EEN Catalonia – ACC1Ó, la qual pertany a la xarxa pública d’entitats promotores de la innovació i la competitivitat més gran del món (Enterprise Europe Network).

Més informació: Expoquimia 2008 | Partnering event

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.