Vés al contingut

Eyytoo Bioscience ha estat la guanyadora de la quinzena edició del Fòrum d'Inversió d’ACC1Ó, que enguany s’ha celebrat en el marc del congrés internacional HiT Barcelona, al Palau de Congressos de Barcelona (Montjuïc). El Fòrum d’Inversió ha reunit iniciatives empresarials dels sectors biotecnològic, TIC i d'energies renovables, a banda d’una selecció dels millors fons de capital de risc i xarxes d'inversors privats de Catalunya.

Eyytoo Bioscience és una empresa de dispositius mèdics de recent creació especialitzada en tecnologies contraconceptives per a la prevenció de malalties de transmissió sexual i ja disposa de patents a la UE i els EUA. Quant a la ubicació de la seva seu, han sol·licitat incorporar-se a la incubadora d’empreses del Parc Científic de Barcelona (PCB).

Giorgio Maritan, soci fundador d’Eyytoo, explica que ser guanyadors del Fòrum d’Inversió d’ACC1Ó és un impuls per a la fase d’inici de l’empresa: “Rebem assessorament per al desenvolupament de l’empresa i finançament, i hem ampliat el networking amb altres empreses i inversors. A més, al ser en el marc del HiT Barcelona, ens ha donat una projecció internacional”.

El Fòrum d'Inversió d’ACC1Ó s'ha anat consolidant any rere any i avui és un dels esdeveniments de cerca de finançament clau d'aquestes característiques a l'Estat espanyol i el primer d'Europa entre empreses i inversors, i s’ha convertit, també, en un mitjà de difusió a gran escala dels projectes més innovadors (prèviament seleccionats). Un dels seus principals objectius és apropar a les companyies més joves i emprenedores que requereixen aportacions de capital als instruments de capital risc i de finançament que existeixen.

De promig, en les edicions més recents del Fòrum d'Inversió s’han realitzat uns 100 acords comercials i les operacions d'inversió han mobilitzat xifres de més de 50 milions d'euros.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.