Vés al contingut

Redacció

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) celebrarà la cinquena edició de la seva Jornada de Portes Obertes el dissabte 6 d'octubre. Sota el lema Ciència amb els cinc sentits!, el PRBB apropa un any més la recerca que es fa al parc a la ciutadania, amb una diada de caire festiu i científic plena d’activitats gratuïtes.

S’oferiran xerrades sobre temes d’interès en biomedicina i els investigadors del parc estaran a disposició del públic per resoldre dubtes sobre aspectes científics. També es repetiran les visites guiades que tant èxit han tingut en les darreres edicions (vegeu les fotos de 2011), amb itineraris per dins d’aquest singular edifici (davant del mar), en les quals els assistents coneixeran els laboratoris on els propis científics explicaran la seva feina.

Cap al tard, el cafè científic on es podrà debatre amb experts sobre el misteriós món de les neurociències.

Per als més menuts també hi haurà diversió. La plaça interior del PRBB s’omplirà de tallers i experiments on, entre d’altres, podran extreure i endur-se a casa el seu propi ADN, dibuixar neurones o fabricar polseres a partir del seu codi genètic.

Dues exposicions organitzades conjuntament amb BiocomuniCa’T, ens permetran conèixer la història de Ramón y Cajal i altres grans neurocientífics (exposició oferida per la Societat Espanyola de Neurologia) i gaudir de l’obra de l’artista nord-americana Elizabeth Jameson, que ha fet del cervell la seva inspiració artística.

Els centres del PRBB són:

  • Institut Hospital del Mar d'investigacions Mèdiques (IMIM)
  • Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la UPF (CEXS-UPF)
  • Centre de Regulació Genòmica (CRG)
  • Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB)
  • Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL)
  • Fundació Pasqual Maragall (FPM)
  • Institut de Biologia Evolutiva (IBE) CSIC-UPF

Dia: dissabte, 6 d’octubre de 2012
Hora: de 10 h a 19.30 h
Preu: gratuït
Lloc: PRBB • C/ Doctor Aiguader, 88 • Barcelona

Totes les reserves on-line estan exhaurides. Tal i com informa el PRBB en el seu web, el dia 6 d'octubre es disposarà de més places per a les persones que no tinguin reserva i a les que es podrà optar per rigorós ordre d’arribada.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.