Vés al contingut

Totes les empreses catalanes del sector salut que necessitin fins a un milió d'euros per posar en marxa els seus projectes, poden aconseguir aquest finançament al Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona 2010. Per segon any, el Col·legi de Metges de Barcelona (COMB), IESE i Barcelona Activa coorganitzen aquesta trobada entre empreses i inversors de capital risc i privats interessats en el sector, el dia 11 de març.

De totes les empreses que presentin els seus projectes –el termini s'acaba el dia 15 de febrer–, un comitè assessor format per membres de les entitats coorganitzadores i experts del sector salut, en seleccionarà de sis a vuit, que seran les que es presentaran al Fòrum d'Inversió del dia 11 de març. Per tal d'optimitzar pitch del seu projecte, durant la setmana prèvia a l’acte, les empreses rebran una sessió de coaching per part d'un equip d’experts del IESE.

El dia del Fòrum d'Inversió, les empreses tindran 15 minuts per presentar el seu projecte davant del públic –hi assistiran metges emprenedors dels hospitals de Catalunya, investigadors dels parcs de recerca, gestors sanitaris, directius d’empreses farmacèutiques i representants d'entitats com Biocat i ACC1Ó– i convèncer als inversors perquè apostin per la seva idea.  

Com participar-hi?

S'hi poden presentar tot tipus d'empreses o equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci del sector salut (biotecnologia, tecnologies mèdiques, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb aquest àmbit).

Dates a recordar

  • 15 de febrer de 2010: es tanca el termini de presentació de projectes.
  • 17 de febrer de 2010: preselecció de deu projectes. 
  • 22 de febrer de 2010: presentació dels deu projectes preseleccionats davant d'un comitè de selecció, que seleccionarà els sis o vuit millors per votació.

En l'anterior edició, 35 empreses van optar a presentar els seus projectes empresarials davant dels inversors del Fòrum d'Inversió, però les seleccionades van ser 12: Bcn Innova, Entec, Acits 06, Health Solutions, Transmular Biotech, Nuboo, Starlab Barcelona, Sagetis, Alma IT Systems, Omnia Molecular, Bionure i Immunovative.

Data: 11 de març de 2010
Hora: 16h a 20h
Lloc: COMB · Sala d'Actes · Pg. de la Bonanova, 47 · Barcelona

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.