Vés al contingut

El holding farmacèutic Grifols, especialitzat en el desenvolupament i comercialització d’hemoderivats, ha anunciat recentment l’adquisició del grup australià-suís Lateral Diagnostics. Amb aquesta acció, la firma catalana, valorada en 25 milions d’euros, assenta la seva presència a la regió Àsia-Pacífic i adquireix la llicència per comercialitzar en aquest mercat el seu producte estrella, Flebogamma DIF (immunoglobulina intravenosa, IVIG, d’última generació).

Amb aquesta i altres accions com l’adquisició de la nord-americana PlasmaCare i la participació en empreses del sector, com la belga Cardio 3 BioScience especialitzada en la recerca de teràpies biològiques a partir de cèl·lules mare per tractar malalties cardiovasculars, Grifols impulsa la seva capacitat operativa i comercial al mercat del material de diagnòstic.

Després d’afermar-se als Estats Units, que posseeix el mercat d’hemoderivats més important de tot el món, l’objectiu és consolidar-se a Amèrica Llatina i Àsia. Per això, ha dissenyat un pla d’inversions de 433 milions d’euros fins el 2012, amb el qual pretén afrontar la demanda creixent i consolidar el seu posicionament de negoci.

En línia a la seva projecció internacional, Grifols participarà, al costat d’altres empreses catalanes, a la principal convenció internacional del sector: la BIO (Organització de la Indústria Biotecnològica), que tindrà lloc del 18 al 21 de maig, a Atlanta (Estats Units).

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.