Vés al contingut

Més de 2.500 gurús de multinacionals, directius, emprenedors, inversors i personalitats del món universitari es trobaran al HiT Barcelona World Innovation Summit, del 17 al 19 de juny, el primer congrés dedicat a la innovació al voltant dels tres sectors amb major potencial de creixement: HealthCare (biotecnologia i ciències de la salut), TeleCom (telecomunicacions) i CleanTech (energies renovables). El HiT Barcelona World Innovation està estructurat en tres àrees:

El Plenary Congress

Durant dos dies es portarà a terme un programa de conferències sectorials amb speakers de primera línia internacional com Irene Norstedt, cap del Sector de Recerca en Salut de la Comissió Europea; Jesse Schulman, director de Ferghana Partners Group; Chris Lowe, director de l’Institut de Biotecnologia de la Universitat de Cambridge; Marcel Kloosterman, gerent de DSM Venturing; Werner Wolf, soci de TVM Capital Partners i Janke Dittmer, Venture Manager de Philips Healthcare Incubator.

L’Innovation Marketplace

Biocat col·labora en l’organització de l’Innovation Marketplace coordinant la participació del sector HealthCare català al HiT Barcelona.

L’Innovation Marketplace és una excel·lent oportunitat per compartir idees, projectes, models de negoci i tendències en ciències de la salut i biotecnologia amb l’objectiu de capitalitzar la innovació més pionera i generar noves oportunitats de negoci.

Hi haurà un programa de trobades i activitats, que fomentarà la relació entre emprenedors i inversors, i tornejos sectorials, on els 15 millors projectes empresarials en ciències de la salut i biotecnologia competiran per aconseguir el millor reconeixement en les categories terapèutic, diagnòstic i tecnologies mèdiques i altres.

Aquests tornejos, anomenats HealthCare Innovation Tournament, s’adrecen a starts-ups i pimes que compleixin com a mínim tres dels següents requisits:


  • Que tinguin productes i serveis en fase avançada

  • Que busquin el suport de la indústria per aconseguir o mantenir la seva implantació en el mercat

  • Que s’hagin fundat abans de l’any 2006 amb una inversió igual o superior a 1 milió d’euros


La data límit per presentar la candidatura per als 15 millors projectes és el dia 8 de maig

L’àrea networking

Els assistents de l’Innovation Marketplace disposaran d’una zona de networking en la qual es desenvoluparan sessions d’speed-dating, que oferiran la possibilitat de reunir-se amb emprenedors, inversors i la resta de la comunitat empresarial per intercanviar opinions i establir acords de col·laboració.

D’altra banda, en el marc del HiT s’ha organitzat la primera Global Entrepeneurship Competition, on emprenedors de tot el món presentaran els plans de negoci de les seves empreses davant la comunitat inversora internacional. L’objectiu és reunir a Barcelona les millors empreses en etapes inicials, seleccionades pels Entrepreneurship Centres més prestigiosos, davant d’un grup internacional d’inversors per facilitar la captació de fons i impulsar els projectes.

Inscripció al HiT Barcelona (25% de descompte fins el 15 de maig).

Totes les empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya tindran un descompte especial. Envieu un correu-e amb la vostra sol·licitud a: events@biocat.cat

El proper 5 de maig, en la clausura de la jornada de treball sobre IP Strategy and Regulation Framework for Medical Devices, que Biocat organitza al Palau Colet de Barcelona, es farà una breu presentació del HiT Barcelona a tots els assistents.

El HIT Barcelona, que tindrà lloc el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, està organitzat pel Pla Estratègic Metropolità i Fira Barcelona i té el suport del Ministeri d’Indústria, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i La Caixa.

Més informació:
HIT Barcelona
Tel. +34 902 820 104
hitbarcelona@firabcn.com
www.hitbarcelona.com

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.