Vés al contingut

REDACCIÓ

Intelligent Pharma ha signat un acord de col·laboració amb l'empresa alemanya a-tune per comercialitzar el software tick@lab. Aquesta aplicació facilita la gestió de dades als estabularis i el compliment de les normatives vigents, reduint costos i riscos i accelerant el procés de recerca. El software es presenta en mòduls que s’adapten a les necessitats de cada centre de recerca. Intelligent Pharma ofereix també l’assessorament professional per a la seva implementació. 

La biotecnològica catalana distribuirà la solució d’a-tune a través d’una nova unitat de negoci, Intelligent Knowledge, que es focalitzarà a oferir solucions capdavanteres en la gestió de la informació i el coneixement en l’àmbit de la recerca.

"Aquest acord és una excel·lent oportunitat per a nosaltres perquè ens permet maximitzar el valor que oferim als nostres clients. A més, aquests tipus de partenariats internacionals tenen moltes sinergies amb tota l'activitat d'internacionalització en què està focalitzada la companyia en aquests moments, ja que els clients a qui es dirigeixen aquestes solucions són els mateixos als quals es dirigeixen la resta de productes que oferim”, afirma Ignasi Belda, director general d’Intelligent Pharma.

Per la seva part, Andreas Staubi, director general d’a-tune, declara que "estem molt contents de treballar amb Intelligent Pharma, que presenta sinergies amb els nostres productes i serveis”.

Intelligent Pharma, ubicada a la bioincubadora del Parc Científic de Barcelona, té filials a Hertfordshire (Regne Unit) i a Heidelberg (Alemanya).

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.